Voeg voordelig extra
informatie toe bij uw
griepprik uitnodigingen

Als u toch uw griepprikuitnodigingen verstuurt, maak dan meteen gebruik van de mogelijkheden om uw patiënten extra informatie toe te zenden. In de envelop is ruimte aanwezig voor een extra bijlage.

We bieden u ook de mogelijkheid om naar alle bij u ingeschreven patiënten deze informatie te zenden. Ook degenen die geen griepprikuitnodiging ontvangen. We selecteren dan alleen de woonverbanden waar geen enkele griepprikuitnodiging naartoe wordt gestuurd. Deze selectie verzorgt DMDR kosteloos voor u.

U vindt hier 4 ideeën van hetgeen u bij kunt sluiten bij uw uitnodigingen. Maar als u zelf nog andere ideeën hebt: vrijwel alles wat u wilt is mogelijk.

Stuur uw patiënten uw praktijkfolder

DMDR is uw specialist in het verzorgen van patiëntencommunicatie. Door optimaal te communiceren bereikt u een goede interactie met uw patiënten. Door zelf te communiceren zorgt u er tevens voor dat er minder vragen aan de telefoon worden gesteld. Een praktijkfolder, helemaal up-to-date gemaakt aan de eisen van deze tijd, beantwoordt veel vragen van uw patiënten. En als u speciale bel-tijden instelt, ontlast u uw assistente; maar uw patiënten moeten dit dan wel weten.

Wellicht heeft u reeds kant-en-klaar een praktijkfolder? Dan sturen we deze mee voor een geringe meerprijs. Het is ook mogelijk om via DMDR een folder te laten maken.

Stuur uw patiënten een interessante nieuwsbrief

Periodiek contact wordt door uw patiënten erg op prijs gesteld. Door het versturen van een nieuwsbrief kunt u de belangrijke zaken die in uw praktijk spelen toelichten en verduidelijken. U geeft daarbij het vertrouwen dat deze zaken bij u in goede handen zijn. Als u ons de tekstuele inhoud geeft, alsmede wat plaatjes en/of foto’s, dan verzorgen wij de vormgeving en de verzending voor u. Combineert u dit met uw griepprikuitnodigingen, dan kost u dit een meerprijs van slechts €0,20 per stuk (excl. BTW).

Gaat u gebruikmaken van E-Health? Stuur uw patiënten dan de folder Uw Zorg Online van Pharmeon

Ruim 1000 huisartsenpraktijken maken gebruik van de Uw Zorg Online-app of portaal. Behoort u hiertoe en wilt u uw patienten optimaal informeren? Sluit dan de folder bij, voor een geringe meerprijs.


Vraag uw patiënten toestemming voor het beschikbaar stellen van gegevens via het LSP

Het formulier van VZVZ kunnen wij bijvoegen bij uw uitnodigingen. Of beter nog: uw patiënt levert toch de griepprikuitnodiging weer in (zodat u de prik kunt verwerken in uw HIS), en als dan op de achterkant het Toestemmingsformulier staat afgedrukt, dan kan uw patiënt deze meteen invullen. De Infographic kunnen we in dat geval gewoon los bijvoegen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.