DMDR Medical Marketing
werkt samen met ….

Hoogwaardig hechtmateriaal

Hechtmateriaal is inmiddels een generiek product, dat door merkproducenten opvallend genoeg nog steeds tegen forse prijzen wordt aangeboden. The Suture Store biedt uitkomst. Onze hechtmaterialen worden geproduceerd door Péters Surgical, een bedrijf met bijna 100 jaar ervaring met chirurgische hulpmiddelen. Wij zijn constant op zoek naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Ons product voldoet dan ook aan de hoogste eisen:

 • WHO GMP (Good Manufacturing Practices) voor productie en kwaliteitscontrole
 • ISO 9001-2008
 • ISO 13485
 • CE-markering

 • Bovendien voldoen alle grondstoffen van het hechtmateriaal aan de strenge eisen van de USP (United States Pharmacopea). Via DMDR Medical Marketing kunt u gemakkelijk en in kleine hoeveelheden dit hechtmateriaal bestellen. Wij hebben gezorgd voor zeer scherpe prijzen (tot 50% besparing) voor de huisartsenpraktijken, laat u verrassen door de prijs en kwaliteit.

  Bestellen?

  Huisarts-nascholing.nl 

  Eindelijk! Alle beschikbare nascholingen verzameld, geordend en gemakkelijk doorzoekbaar met specifieke filters. Huisarts-Nascholing.nl is een nieuwe dienst voor huisartsen, die vooral erg handig is als u bijvoorbeeld nascholingen zoekt in de buurt, online of met een minimaal aantal punten. Als u een (gratis) account aanmaakt worden uw voorkeuren opgeslagen en ontvangt u wekelijks een gepersonaliseerd overzicht per e-mail. Dit platform is ontwikkeld in samenwerking met huisartsen en huisartsorganisaties. Registreren kan hier:http://huisarts-nascholing.nl/registreren.

  Huisartsendienst Nederland

  (Laboratorium)diagnostiek in de huisartsenpraktijk is een speerpunt in de dienstverlening van Huisartsendienst Nederland. Hoogwaardige, maar heel eenvoudig te bedienen laboratoriumapparatuur wordt in uw praktijk geplaatst. Uw medewerkers worden ingewerkt en de praktijk is klaar voor een razendsnelle diagnose. CRP, Hb, HbA1c, glucose, zwangerschapstesten, urine strip testen kunnen dan binnen de huisartsenpraktijk worden bepaald. Wij controleren het testresultaat op afstand en rapporteren aan u terug op de juiste plaats in het EPD. Geen kosten, enkel opbrengsten voor de huisartsenpraktijk en daarmee voor de patiënt. Het leveren van de behorende reagentia, het periodiek onderhoud en controle van de apparatuur behoren bij de dienstverlening van HN. Een storing? U belt, wij verwisselen ter plekke de apparatuur, op een zo kort mogelijke termijn. Binnen enkele dagen, of sneller. Huisartsendienst Nederland levert diagnostische diensten dicht bij de huisarts en diens patiënten (in of naast de praktijk). Bloedafname, echografie, botdichtheidsmetingen en fundusfoto’s zijn daar voorbeelden van. Maar ingeval u andere eerstelijnsdiagnostiek wenst, neem dan even contact op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. DMDR Medical Marketing verzorgt alle patiëntencommunicatie en hoort graag van u waar Huisartsendienst Nederland binnen uw praktijk van toegevoegde waarde kan zijn. Zie www.huisartsendienstnederland.nl of bel 085-4018766.

  “Uw adressenbestanden worden door mij gefatsoeneerd”